TALLER DE KINTSUGI

Barcelona, 14 d’octubre de 2021. La setmana que ve iniciem un cicle de TALLERS DE KINTSUGI (restauració de peces de ceràmica). La primera sessió serà el dia 21 d’octubre de 2021 de 10.00 h a 17.00 h, a l’espai taller UrushiBarcelona.

El KINTSUGI es una aplicació de la tècnica de l’urushi que recompon una peça trencada donant-li un valor afegit. La filosofia que hi ha darrere d’aquesta tècnica japonesa, que té els orígens a finals del segle XV, és que els trencaments i les reparacions formen part de la història d’un objecte, i que s’han de fer visibles en lloc d’amagar-los, incorporar-los com un valor a la mateixa peça i, a més, fer-ho per embellir l’objecte, posant de manifest la seva transformació i la seva història.

La durada del taller serà de 9 hores repartides en 4 dies i serà impartit per Teresa Sardà, presidenta d’ACCAL. El primer dia serà el  proper dijous 21 d’octubre a les 10.00 h o a les 17.00 h, a conveniència. El segon dia serà el 18 de novembre i continuarà en dies successius segons el requeriment de cada peça.

Preguem que els interessats ens feu arribar la inscripció i la disponibilitat a l’adreça electrònica de l’ACCAL associaciolaca@artdelalaca.net, ja que per les dimensions de l’espai i per les mesures COVID necessàries l’aforament màxim serà de 8 persones.

Aquest taller forma part de les activitats de divulgació que promou l’ACCAL dins del programa d’activitats que es realitzen gràcies al suport de la JEC FUND GRANT.