CONFERÈNCIA : “RADEN TECHNIQUE AND ITS RESTORATION”

Barcelona, 25 de juny de 2021. L’Associació Cultural pel Coneixement de l’Art de la Laca (ACCAL), amb el suport de la Japan World Exposition Commemorative Fund Grant 2021 (JEC Fund Grant), té el gust d’invitar-lo a la conferència internacional “Raden technique and its restoration”, a càrrec del Mestre Tatsuya Matsumoto de la Universitat de Tòkio.

Peça de Montse Quintana, exemple de la tècnica Raden

Aquesta activitat tanca un cicle de dues conferències internacionals, la primera realitzada el passat 5 de juny, sobre la tècnica Raden (incrustació de nacre) i aquesta segona, sobre la seva restauració.

A les persones que hagin participat a ambdues conferències, se’ls hi atorgarà el corresponent certificat.

La conferència es realitzarà via Zoom i comptarà amb traducció simultània. Per poder-hi accedir, contacteu amb: associaciolaca@artdelalaca.net  i se us facilitarà l’enllaç.

Aquesta segona conferència es celebrarà el dissabte 3 de juliol a les 11.45 am. (hora central europea d’estiu, UTG+02.00). Esperem comptar amb la seva participació.

Aquesta conferència forma part de les activitats de divulgació que promou l’ACCAL dins del programa d’activitats que es realitzen gràcies al suport de la JEC FUND GRANT.